Salg af plugin-hybrid – det bedste fra to verdener

​Overvejer du at investere i en plugin-hybrid, men er du i tvivl om, hvordan den adskiller sig fra en almindelig elbil og en almindelig bil, der kører på brændstof?

​Så er du kommet til det rette sted. Hos Det Grønne Autohus forhandler vi et stort udvalg af grønne biler og både plugin-hybridbiler og elbiler, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette type bil til lige netop dine behov.

Vores bilforhandler holder til i Hvidovre, så uanset om du kommer fra København, Glostrup, Rødovre eller omegn, kan du nemt tage forbi os og få professionel rådgivning. Vi tager os god tid til alle vores kunder, så vi sikrer, at hver enkelt får den rette rådgivning og vejledning. Vi sælger til Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Rønne, Bornholm, Sønderborg, Vejle, Roskilde, Køge og resten af Danmark.

Hvad er en plugin-hybrid?

En plugin-hybrid (PHEV) eller en opladningshybrid er en bil, der både kan køre på brændstof og el. Bilen kan enten lades op fra en ladestation, men i nødstilfælde kan den også lades op via en stikkontakt. Når benzinmotoren starter, og når bilen bremser, oplader bilen også sig selv.

Hvor langt kan den køre?

Du kan køre i en plugin-hybrid som en elbil over en vis distance. Bilen begynder at køre på el, så snart der er energi nok på batteriet, og herefter vil den fungere som en hybridbil, hvor den både kører på el og brændstof.

En plugin-hybrid har dog et større batteri end en almindelig hybridbil, og disse må derfor ikke forveksles. Samtidig har bilen et mindre batteri end en elbil. 

De nuværende plugin-hybridbiler kan som regel køre mellem 15 og 60 kilometer på el, når batteriet er fuldt opladt. Når disse kilometer er kørt, skifter bilen automatisk over til almindelig brændstof.

Hvem bør investere i en plugin-hybridbil? Kontakt os og hør mere

En plugin-hybridbil er særligt for dig, der primært kører bykørsel og landevejskørsel samt en mindre del motorvejskørsel. Samtidig er det også en bil for dig, der ønsker at køre på el over kortere distancer sammenlignet med en almindelig elbil. Her får du med andre ord det bedste fra to verdener.

Har du brug for rådgivning eller vejledning, eller ønsker du at se vores store udvalg, kan du enten kigge forbi vores autohus, eller du kan kontakte os på telefon
53 82 26 50 eller e-mail info@detgronneautohus.dk.

Hvad siger kunderne så?

Læs flere udtalelser fra vores kunder på trustpilot.dk

Har lige købt en Kia Niro

Har lige købt en Kia Niro, det var en fornøjelse at handle med Peter, han havde rigtig god tid til os. Jeg kan kun anbefale at handle der.

​Jan Winsløw

Via Trustpilot

Vil helt klart anbefale Det grønne…

Vil helt klart anbefale Det grønne Autohus, super glad for min Hyundai ioniq, og rigtig glad for Den gode vejledning.

Natasja

Via Trustpilot

Fantastisk at​ kunne sammenligne.

Fantastisk at kunne sammenligne de forskellige grønne biler ved siden af hinanden. Og sælgeren vidste rigtigt meget om de forskellige.

Georg Niemann

Via Trustpilot

al-finansdbfeco-charging   santander        ml-serviceikanohvidovre-synshal

Har du nogen spørgsmål?

Udfyld formularen her, så vil vi vende tilbage indenfor 24 timer. ​Du er også velkommen til at kontakte os på telefonen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er klar med rådgivning og en prøvetur.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag​

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag​

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

Efter aftale

11:00 - 15:00​

* Der kan forekomme ændringer ved helligdage

Kontaktoplysninger

Det Grønne Autohus A/S

Gungevej 15, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 53 82 26 50

E-mail: info@detgronneautohus.dk