El-varevogn - E-Deliver 3 med høj nyttelast

Er du på udkig efter en elektrisk el-varevogn? Så er Maxus e-Deliver den rette bil til dig. Hos Det Grønne Autohus A/S forhandler vi miljøvenlige el-varevogne såsom e-Deliver 3, der har en høj nyttelast.

El-varevogn Maxus E-deliver​

Oplev modellen hos Det Grønne Auto A/S i Hvidovre i starten af september​.

​​Vi er beliggende i Hvidovre nær København, men henvender os til erhvervsdrivende i blandt andet Roskilde, Køge, Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Rønne, Bornholm, Sønderborg og Vejle – og så kan vi hjælpe kunder landet over.

​Store batteripakker giver banebrydende rækkevidde

Varebiler fra Maxus er 100 procent elektriske, og de har en banebrydende rækkevidde. Maxus e-Deliver 3 er ligefrem verdens første el-varevogn, som er konstrueret helt fra bunden af til at være en elbil.

Der er med andre ord ikke tale om en ombygget diesel- eller benzinbil. Det medfører blandt andet, at Maxus har sparet 200 kg på konstruktionen, og det giver en højere nyttelast.

Vi kan levere e-Deliver 3 i to forskellige længder. Den ene har en varerumsvolumen på 4,8 m3, og den anden har en volumen på 6,3 m3. Begge har op til 1.000 kg nyttelast, og deres batteripakker på henholdsvis 35 og 52,5 kWt giver en banebrydende rækkevidde.​ Der er 8 års garanti/160.000 kilometers batterigaranti.

Priser fra

199.900 kr. ex. moms

​Aktuelt tilbyder vi leasing af e-Deliver 3 fra kun 2.661 kroner pr. måned eksklusive moms. Der er en førstegangsydelse på 25.000 kroner eksklusive moms, og løbetiden er 60 måneder. Restværdien er 37.381 kroner eksklusive moms.

Vi har specialiseret os i el-biler og tilbyder professionel vejledning. Vi giver os god tid til kunderne, og vi lægger stor vægt på at forstå kundernes behov. Derfor kan du trygt handle hos os.​

Få et uforpligtende tilbud på en el-varevogn

Kontakt os for at få mere information om vores store udvalg af varevogne, og du er velkommen til at få en snak og en prøvetur. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på en el-varevogn fra Maxus. Du kan ringe på telefon 53 82 26 50 for at få mere information, eller du kan skrive til e-mail info@detgronneautohus.dk.

Læs mere om varevognen på Maxus' hjemmeside her.

Hvad siger kunderne så?

Læs flere udtalelser fra vores kunder på trustpilot.dk

Har lige købt en Kia Niro

Har lige købt en Kia Niro, det var en fornøjelse at handle med Peter, han havde rigtig god tid til os. Jeg kan kun anbefale at handle der.

​Jan Winsløw

Via Trustpilot

Vil helt klart anbefale Det grønne…

Vil helt klart anbefale Det grønne Autohus, super glad for min Hyundai ioniq, og rigtig glad for Den gode vejledning.

Natasja

Via Trustpilot

Fantastisk at​ kunne sammenligne.

Fantastisk at kunne sammenligne de forskellige grønne biler ved siden af hinanden. Og sælgeren vidste rigtigt meget om de forskellige.

Georg Niemann

Via Trustpilot

al-finansdbfeco-charging   santander        ml-serviceikanohvidovre-synshal

Har du nogen spørgsmål?

Udfyld formularen her, så vil vi vende tilbage indenfor 24 timer. ​Du er også velkommen til at kontakte os på telefonen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er klar med rådgivning og en prøvetur.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag​

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag​

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

Efter aftale

Efter aftale

* Der kan forekomme ændringer ved helligdage

Kontaktoplysninger

Det Grønne Autohus A/S

Gungevej 15, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 53 82 26 50

E-mail: info@detgronneautohus.dk