Køb en elbil og skån miljøet uden at gå på kompromis​

​Overvejer du at investere i en elbil? Så kig forbi Det Grønne Autohus.

Vores bilforhandler ligger i Hvidovre, så du let kan komme forbi, hvis du kommer fra for eksempel Glostrup, Rødovre eller København-området for at se vores store udvalg af elbiler. Vi sælger også til Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Rønne, Bornholm, Sønderborg, Vejle, Roskilde, Køge og resten af Danmark. Køb en miljøvenlig bil hos os.

Fordelene ved at investere i en elbil

Der er rigtig mange fordele ved at investere i en elbil. Først og fremmest gør du miljøet en stor tjeneste, men samtidig kan du også på sigt spare penge på investeringen.

Skån miljøet

En elbil har den altafskyggende fordel, at den ikke forurener miljøet som en almindelig benzin- eller dieselbil. En elbil udleder hverken CO2 eller andre skadelige stoffer, fordi der ikke er nogen forbrænding under kørslen, og det er i særdeleshed en rigtig stor fordel i de større byer, da du ved at køre i en elbil kan mindske luftforureningen.

Opnå økonomiske besparelser

En anden væsentlig fordel ved at investere i en elbil er, at du på sigt vil kunne opnå end bedre økonomi end ved at køre i en benzinbil. Dette skyldes blandt andet, at driftsomkostningerne er lavere, fordi der ikke er lige så mange dele på en elbil, der kan blive slidt, som der er på en benzinbil. Det vil kun være dæk og bremser, der bliver nedslidt, hvorimod der ved en benzinbil løbende skal udskiftes tændrør, udstødning og lignende.

Sidst men ikke mindst er det også billigere at køre på el, end det er at betale for diesel eller benzin. 

En elbil kan godt køre langt

Der er desværre mange, der vælger elbilen fra, fordi de har en opfattelse af, at man ikke kan køre lange ture i en elbil. Dette er dog ikke tilfældet, da man sagtens kan køre mange kilometer uden problemer. Jo nyere el elbil du køber, desto flere kilometer vil du kunne køre, fordi der lige nu sker en rigtig stor udvikling inden for batterikapaciteten.

Derudover vil du som regel kunne lade en elbil 80 % op på kun 20 minutter, og du behøver dermed ikke at holde lange pauser for at lade bilen op.

Elbiler er rigtig gode at køre i

Rigtig mange bilejere sætter pris på at have en bil, der er behagelig og god at køre i, og også her viser elbilen sig fra sin bedste side. Elbilerne er både lækre og meget behagelige at køre i, fordi de ikke støjer, og det giver en rigtig god komfort under kørslen – især hvis du skal køre langt.

Vi tilbyder ydermere også salg af el varevogn.

Kontakt os eller kig forbi og se vores store udvalg

Har du nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om de mange fordele, der er ved at investere i en elbil, så kan du enten kontakte os på telefon
53 82 26 50, skrive til vores e-mail info@detgronneautohus.dk eller kigge forbi vores autohus, hvor du også kan se vores store udvalg.​

Hvad siger kunderne så?

Læs flere udtalelser fra vores kunder på trustpilot.dk

Har lige købt en Kia Niro

Har lige købt en Kia Niro, det var en fornøjelse at handle med Peter, han havde rigtig god tid til os. Jeg kan kun anbefale at handle der.

​Jan Winsløw

Via Trustpilot

Vil helt klart anbefale Det grønne…

Vil helt klart anbefale Det grønne Autohus, super glad for min Hyundai ioniq, og rigtig glad for Den gode vejledning.

Natasja

Via Trustpilot

Fantastisk at​ kunne sammenligne.

Fantastisk at kunne sammenligne de forskellige grønne biler ved siden af hinanden. Og sælgeren vidste rigtigt meget om de forskellige.

Georg Niemann

Via Trustpilot

al-finansdbfeco-charging   santander        ml-serviceikanohvidovre-synshal

Har du nogen spørgsmål?

Udfyld formularen her, så vil vi vende tilbage indenfor 24 timer. ​Du er også velkommen til at kontakte os på telefonen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er klar med rådgivning og en prøvetur.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag​

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag​

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

Efter aftale

11:00 - 15:00​

* Der kan forekomme ændringer ved helligdage

Kontaktoplysninger

Det Grønne Autohus A/S

Gungevej 15, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 53 82 26 50

E-mail: info@detgronneautohus.dk