Om Det Grønne Autohus

Hvis man er på udkig efter en plugin hybrid eller en ren elbil, så er Det Grønne Autohus det rigtige sted at henvende sig.

Mange års erfaring

​"Vi har i huset over 40 års erfaring i branchen", fortæller Peter Frimand fra Det Grønne Autohus, som du kan møde i forretningen. Han er altid frisk med et super godt tilbud.​

Der er jo rigtig mange, som interesserer sig for og vil gøre noget for klimaet, miljøet og de miljørigtige biler, og den mulighed og drøm kan vi opfylde, når vi sælger lettere brugte plugin hybrid - og elbiler. Du vil som kunde stadig stå med følelsen af at have erhvervet en næsten helt ny bil.

Har vi ikke lige den bil, man drømmer om på vores lager, så kan vi altid hjælpe med at finde den. Vi leverer vore lagerbiler fra dag til dag.

Vi som bilforhandler har specialiseret os i grø​nne biler, og hvordan man bedst muligt implementerer en miljøvenlig bil i sin husstand. Det er vores ambition hele tiden at være opdateret på et bredt udvalg af biler, der lever op til de højeste standarder, branchen har i dag.

​Det er vigtigt for os, at kunden får den bedste rådgivning og føler sig tryg i forbindelse med en handel. Vi lægger stor vægt på kundens behov, og at man får den bil, som passer lige præcis til den enkelte.

I Det Grønne Autohus brænder vi for solid vejledning og et højt niveau af service. For os er det afgørende, at du som kunde, er godt klædt på til en hverdag med el, eller plugin hybrid bil…

Finansiering

Taler vi finansiering. Har vi et stærkt samarbejde med Santander og AL Finans, der altid er parate med et uforpligtende tilbud…

Grøn kørsel, hvad ellers?

Hvad siger kunderne så?

Læs flere udtalelser fra vores kunder på trustpilot.dk

Har lige købt en Kia Niro

Har lige købt en Kia Niro, det var en fornøjelse at handle med Peter, han havde rigtig god tid til os. Jeg kan kun anbefale at handle der.

​Jan Winsløw

Via Trustpilot

Vil helt klart anbefale Det grønne…

Vil helt klart anbefale Det grønne Autohus, super glad for min Hyundai ioniq, og rigtig glad for Den gode vejledning.

Natasja

Via Trustpilot

Fantastisk at​ kunne sammenligne.

Fantastisk at kunne sammenligne de forskellige grønne biler ved siden af hinanden. Og sælgeren vidste rigtigt meget om de forskellige.

Georg Niemann

Via Trustpilot

al-finansdbfeco-charging   santander        ml-serviceikanohvidovre-synshal

Har du nogen spørgsmål?

Udfyld formularen her, så vil vi vende tilbage indenfor 24 timer. ​Du er også velkommen til at kontakte os på telefonen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er klar med rådgivning og en prøvetur.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag​

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag​

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00

Efter aftale

11:00 - 15:00​

* Der kan forekomme ændringer ved helligdage

Kontaktoplysninger

Det Grønne Autohus A/S

Gungevej 15, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 53 82 26 50

E-mail: info@detgronneautohus.dk